×

Adana Demispor Beraberliğe Razı Kaldı!

  • 10.01.2024 22:24
  • Süperlig
Adana Demirspor 2-0 öne geçtiği İstanbulspor karşısında son dakikalarda yediği 2 golle sahadan 2-2 beraberlike ayrıldı.
Ligin 16. haftasının erteleme maçında 28 puanlu Adana Demirspor sahasında 5 puanla ligin son sırasında bulunan  İstanbulspor'u ağırladı.  

Adana Demirspor Teknik direktörü Serkan Damla ;  Magomedaliev, İsmail, Semih, Gravillon, Yusuf Erdoğan, Stambouli, Michut, Emre Akbaba, Nani, Akintola, Yusuf Barasi ilk 11 tercihi ile karşılaşmaya çıkarken İstanbulspor teknik direktörü Hakan Yakın ; Alp Arda, Okan, Mehmet, Deli, Duhaney, Racine, Vorobjovas, Loshaj, Ndao, Ethemi, Jackson  ilk 11 ini tercihinde bulundu. 

Maça hızlı başlayan Adana Demirspor 29. dakikada Yusuf Barası'nın golü ile 1 - 0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.  2. yarının 78. dakikasında Andrew Gravillon'un golü ile farkı ikiye çıkaran Adana Demirspor'da bu dakikadan sonra işler tersine döndü. 

Hakan Yakın yönetimindeki İstanbulspor 80. dakikada Modestas Vorobjovas 84. dakikada Demeaco Duhaney'in golleri ile beraberliği yakaladı. Maçın kalan dakikalarında iki takımında atakları sonuçsuz kalınca 90 dakika 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

Bu Sonuçla Adana Demirspor 29 puana yükselerek 4. sıraya yükselirken İstanbulspor 6 puana yükselerek son sırada yer aldı.
SİTE MENÜ