×

TRT'den futbolseverlere müjde: Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak

  • 25.01.2024 22:29
  • Futbol
TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’ni kapsayan ‘Canlı yayın’ paketi için dev bir tekl...
TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’ni kapsayan ‘Canlı yayın’ paketi için dev bir teklif yaptı.

Exxen ile sözleşme sona erdi
Saran Group 2021 sezonunun başında UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Europa Konferans Ligi'nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın almış bu üç ligin Türkiye'deki yayını için Türkiye'nin Dijital Platformu Exxen ile anlaşmaya varmıştı.

TRT, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ni kapsayan ‘Canlı yayın’ paketi için senelik 27 milyon euro + stopaj olmak kaydıyla, toplamda 100 milyon euroluk bir bedelle gelecek üç sezonun haklarına satın aldı.

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, "TRT tarihindeki bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, futbol heyecanını ülkemizin her köşesine yayacak olmak, bizler için bir gurur vesilesi. Futbol ile birlikte sporun her branşında turnuvaları izleyicilerimizle buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa ve Konferans Ligi maçları hangi kanalda yayınlanacak?
Üç yıl boyunca TRT'de

2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarında düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları TRT ve Tabii uygulamasından naklen yayınlanacak.

Temsilcilerimizin Avrupa maçları şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor'da olacak.

Futbol tutkunları artık istedikleri zaman ve istedikleri yerde UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını takip etme imkânına sahip. Tabii uygulamasına, Android ve iOS platformlarındaki cihazlar ile www.tabii.com web sitesi ve uyumlu akıllı televizyonlar üzerinden erişilebiliyor.

TRT'de Trendyol 1. Lig, Olimpiyatlar, FIFA Dünya Kupası ve Elemeleri, UEFA Euro 2024 ve Elemeleri, CEV Voleybol Milletler Ligi ve daha nice spor içeriğine ulaşabiliyor.








Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ